Välkommen

..in i mitt stomiskåp.
 
 
 
Ganska bra ordning ändå, eller vad tkr ni?
 
Sen har jag storsäckarna med mer av allt i garderoben såklart,
 
//kloss

Kommentarer
Postat av: Martina

Skulle också behöva ett stomiskåp, jag har ingen ordning alls.. En kartong intryckt här och där, hittade en glömd mesoft i linneskåpet häromdagen;) Och i väskan bara trycker jag ner lite påsar och mesoft i något fack, allt är jämt mosat. Borde bli mer ordningsam;)

Svar: haha, tycker det är jätte smidigt att ha ett skåp där det faktiskt är ordning å reda. Vilket jag inte har någon annanstanns :P, men då ser jag iaf att jag har allt.
En kloss med stomi

2012-08-28 @ 12:32:19
Postat av: Anonym

det var ett bra tips som jag också ska fixa iordning, har min lilla nesesär som jag fyller på nu ;) kom hem i förrgår från min lilla "operationsresa" som tyvärr inte riktigt blev så fin och lätt som jag trodde. Menmen. Har du några tips som jag ska tänka på framöver?:)

Svar: jag köpte de där skåpet på Ikea för 399 eller nåt...va iaf billigt :)Å de funkar kanon å ha alla grejer i. Hade också en necesär som jag fik av stomisköterskan som jag använde i början, men sen så har jag fixat en snygg liten väska med nitar som jag har nu med 1 omgång stomigrejer som alltid följer med överallt för säkerhetsskull :) ! Ne gu du verkar juh ha haft mega otur. Hoppas allt bara kommer gå bra nu iaf :). Hmm kommer inte på nå spec just nu, men om du har nå frågor eller nåt så ere bara å fråga! kramar
En kloss med stomi

2012-09-02 @ 10:01:10
URL: http://idanolsson.blogg.se
Postat av: Gustav

Powerkramar till dig och att du har en sån väluppdaterad blogg om en sån här trisst sak!

Jag är 26 år och hamnade under kniven ca 1 månad före dig, av samma anledning. Är lite nyfiken på hur dina planer ser ut för ev en operation tillmoch omkoppling och hela den biten? Jagbharmlömnat min mail, du behöver såklart inte svara. Men tänker att det är shysstnatt snacka med nån i samma sits, vet inte om du kanske gör det reda ? Hoppas du får det fint på,Island! Kram Gustav

Svar: Skickat mail :)
En kloss med stomi

2012-09-18 @ 00:29:50
Postat av: Anonym

[email protected] är mial mail :) om du ej fick den

2012-09-18 @ 00:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0