Snark

angående kommentaren från helt svensk och inte rasist
Skäms för f*n! Håll sånt där för dig själv! Usch.

!? I dont get it...Grejjen e juh den att ja skulle skrive samma sak ifall det va små jävla svenska skitungar!
Jag måste juh få tycka att folk ska betee sig som resten av folket gör på tex ett badhus..
och då tänker ja inte vara "tyst" och inte skriva något pga att dom är utlänningar!
men de e juh så sverige e...om man säger nåt om utlänningar som inte e positivt då ere bättre å hålla käften!

Och om man bor i strömsund dit dom flyttat alla utlänningar så ere verkligen inte konstigt att man blir irriterad på dom!
när dom kommer hit å får bilar ,nya kläder och lägenheter mm Och sen jobbar dom inte ens eller gör rätt för sig...
men oss andra arbetslösa skiter dom väl fullständigt i! Och jag vet mycket väl att det inte är deras fel egentligen utan kommunens...Men om du gungar och gungan går sönder så du far i backen så blir du juh arg på gungan och inte tillverkaren!

btw så gillar ja mina uzbekgrannar..får ja skriva de?

//kloss

Kommentarer
Postat av: EmmaPemmaS

Haha.. jag håller med dej. Man måste väl få säga något negativt om utlänningar precis som vi gör om svenskar.



Och dom var faktiskt skitjobbiga och visade ingen respekt. Plus att badvakten skulle förklarat att det inte var "Lek å Plask", utan motionssim.

2009-02-20 @ 17:52:28
Postat av: Emma

Vad är det för mupp som har lämnat den där kommentaren? Det är din blogg och du har rätt att skriva precis vad du vill. OCH muppen kan verkligen inte känna dig, för hade muppen känt dig så hade muppen vetat att du verkligen inte är rasist!



2009-02-20 @ 20:41:17
URL: http://emmacash.blogg.se/
Postat av: marie

haha, konstig kommentar ja.. visst är det roligt att såna kommentarer alltid är anonyma dessutom? :P så dåligt

2009-02-20 @ 23:57:36
Postat av: Fanny

Jag måste hålla med dej helt och hållet!

Vi ska visa dom respekt och dom ska ha samma rättigheter som vi och ses som svenskar men varför kan dom då inte tåla att bli behandlad som svenskar? Jag tycker det är så otroligt illa att dom ska få bete sej hur dom vill och det är ok.

Usch & fy, säger jag bara ;P

2009-02-21 @ 11:46:04
URL: http://hallinf.blogg.se/
Postat av: Eric

Samma sak i Dorotea ju, får ju inte ens sjunga svenska nationalsången på sveriges nationaldag.. men dom fick då fan fira sin nationaldag med stort tåg genom byn! jösses!

2009-02-24 @ 04:09:06
Postat av: Mathias Söderman

Grejen är ju att det är när du tänker "vi" och "dom" som gör det rasistiskt. Du tänker alltså inte "guud vilka störiga människor" utan "guuud vilka störiga invandrare". Det är ju där problemet ligger.



Sen är det skrämmande att läsa saker som typ att de kommer hit och inte gör rätt för sig, får saker osv. Man får väl nästan förutsätta att de gör det bästa de kan av situationen, precis som du. Vågar nästan påstå att du varken känner de här människorna eller att du är speciellt insatta i deras liv, utan att du hört rykten?



Jag säger verkligen inte att du är rasist, Johnna. Kanske bara att du har lite ogenomtänka tankar just den här gången. Tänk över dina åsikter och din attityd =)



ps. att börja "jag är verkligen inte rasist men..." är på samma vis alla smygrasister har börjat meningar sedan världshistoriens gryning ;-)

2009-02-27 @ 10:13:49
Postat av: Mathias Söderman

Fanny: vad tycker du att "dom" ska ha för rättigheter då om du fick bestämma? Tycker du inte att de ska få vara svenskar?



Detta är ju förföljda och trakasserade människor i sitt hemland. Du kan ju försöka sätta dig in i deras situation en sekund. Men jag varnar dig, det kanske inte är en speciellt rolig tanke.

2009-02-27 @ 10:21:22
Postat av: EmmaPemmaS

Haha.. men gud så töntigt. Bara för att vi störde oss på några som inte fattade att det var mittionssim å inte lek å plask.



Vi störde oss ju även någon dag efter på små svenska barn som plaskade på. Men om man vänder å vrider på det länge nog så kan man nog få det till att bli barnhatare med.

2009-02-27 @ 22:18:30
Postat av: Mathias Söderman

Emma: Problemet ligger ju i att man sorterar in människor i etniska fack. Att betoningen låg på att det var invandrare och att det underförstått hade något att göra med det faktum att de var störiga.



Hade det varit svenska barn tvivlar jag på att ni pratar om det som "guud vilka störiga svenska barn det var på motionssimmet idag".



Vad är det som är töntigt btw?

2009-02-27 @ 22:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0